zondag 21 december 2014

Market Street Café, Celebration, Posner Park, ER en Texas Roadhouse

Als eerste wil ik vandaag mijn zus Petra feliciteren want die viert een speciale verjaardag. Helaas zijn we er niet bij maar denken wel aan je en wensen je een onvergetelijke dag en veel plezier.

Omdat ik niet lekker geslapen had vanwege het vele hoesten, stond ik om 7 uur op en niet veel later kwamen de kinderen al uit bed.
Zij hadden direct al een aardige nachtrust achter de rug. Het was een fijne temperatuur buiten en het zwembad lonkte. Niet veel later lagen we met z'n vieren in het bad en gingen we ook bubbelen.Nadat we allemaal weer fris en fruitig waren stapten we in de auto op weg naar Celebration om te gaan ontbijten bij Market Street Café. Het was er bomvol en we moesten een half uur wachten tot er een tafel vrij kwam. We gingen toen een stukje wandelen, alles zag er zo gezellig uit in kerstsfeer. We moeten ook een keer 's avonds gaan kijken om de nep sneeuw te bewonderen.

Toen we eenmaal buiten aan tafel gezet waren moesten we nog een half uur op ons ontbijt wachten en hadden inmiddels aardig trek gekregen.
We bestelden bijna allemaal een omelet, Tom had scrambled eggs en Hannelore French toast.
Op een gegeven moment was het even paniek want er kwam een brandweerauto hard aangereden en de mannen liepen het restaurant binnen om iemand op een brancard te leggen. Apart dat er geen ambulance daar voor kwam.
Na het eten maakten we een klein rondje langs het meer en de mooie huizen en we hadden geluk want we spotten een alligator en ook de squirrels waren aanwezig.


Zo grappig om veel mensen met kerst t-shirts of kersttruien te zien lopen en ook de auto's doen mee.
We reden naar winkelcentrum Posner Park omdat Hannelore daar graag bij Pet Smart wilde kijken. Zij en haar zus en broer zijn helemaal gek van cavia's en ze wilde voor de lol een leuke outfit kopen. Helaas was er niet veel keus. We hebben nog een poosje staan kijken bij lieve katten en bij de trimsalon.


Bij Publix gingen we op ons gemak alle winkelpaden door en kochten het een en ander. Hannelore keek haar ogen uit om al die gekke dingen die er te koop zijn. Zoals 8 gekookte en gepelde eieren in een verpakking, waarom zou je dat überhaupt kant en klaar kopen?
 Ook het inpakken van de boodschappen bij de kassa in honderd tasjes verbaasde haar.

Thuisgekomen gingen we wat drinken en relaxen op het terras. Het was 25 graden buiten.
Omdat het hoesten eigenlijk steeds erger werd in plaats van minder zijn Tom, Nathalie en ik 's middags langs de ER van het Florida Heart hospital in Davenport gereden. Na allerlei tests blijkt dat ik bronchitis heb en ik kreeg hier allerlei medicijnen voor mee.

Hopelijk wordt het nu snel beter. Al met al zijn we een hele poos in het ziekenhuis geweest want er moest met de Nederlandse verzekeringen gebeld worden. Maar ik ben blij dat ik nu weet wat het is en helaas dus voorlopig even geen Happy Hours voor mij vanwege de antibiotica.

We verbaasden ons nog wel even over het bord bij de ingang.

We haalden Hannelore en Sebastian op en reden naar Texas Roadhouse waar we direct aan tafel konden.
Zo lekker de kaneelbroodjes en pelpinda's. Als gratis appetizer kozen we de Rattlesnake bites en we kregen allemaal een lekkere salade. Iedereen koos de Fall of the Bone ribs, behalve Tom die een biefstukje met pepersaus nam en lieten het ons goed smaken.
We dronken nog koffie en thee thuis en gingen allemaal op tijd slapen. Iedereen was het best wel zat.

13 opmerkingen:

 1. Hè jasses, toch nog ziek geworden....hoop dat je snel weer opknapt.
  Grappig dat Hannelore allerlei dingen voor het eerst ziet en voor jullie al lang niet meer vreemd is.
  Goed om te weten dat je in die periode gewoon lekker kunt zwemmen, maar wel met pool heating neem ik aan?
  Veel plezier en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk om jullie zo met blote armen en benen te zien terwijl we hier rukwinden hebben. En gezellig ook zo ontbijten op het terras in Celebration. Heel vervelend dat je een bronchitus te pakken hebt. Gelukkig ben je er niet zo ziek van dat je niets kan ondernemen. En happy hour haal je vast wel weer in als je antibiotica kuur over is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend hoor dat hoesten, nu maar hopen dat de medicijnen snel hun werk doen! Jullie hebben lekker gegeten zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hè wat een pech bronchitis daar zit je nou ook niet op te wachten in je vakantie.
  Goed dat je medicijnen hebt gehad, dus hopen dat die snel gaan werken. Gelukkig kun je wel lekker eten.
  Hannelore zal inderdaad haar ogen wel uitkijken, lekker over de top allemaal!
  Have Fun!
  Yvonne en Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed dat jullie een dokter opgezocht hebben, dat de medicijnen nu maar hin werk doen zodat je lekker snel opknapt. Wat heerlijk al die beelden van Celebration, ik kan niet wachten om er weer te zijn in augustus....wat zijn nou een paar maanden wachten hahahaha. Geniet lekker verder samen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah vervelend, die bronchitis, goed dat je naar een arts bent gegaan, nu weet je tenminste wat het is, en kan er iets aan worden gedaan. Zal ook wel wat te maken hebben met de overgang van koud naar warm weer (en ik kan me zo voorstellen dat je weerstand niet helemaal optimaal is).
  Heerlijk, Celebration! En leuk om iemand dan alles in Orlando te laten zien, als diegene er nog nooit is geweest. Geniet ze verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat vervelend dat je ziek bent geworden, hopelijk doen de medicijnen snel hun werk. Heerlijk Celebration, maar wat moesten jullie lang wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hopelijk knap je snel op! Wat een prachtig weer hebben jullie!

  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik krijg nu toch echt wel heimwee hoor als ik jullie zo zie lopen door Celebration ;/
  Het blijft je ook niet bespaard he...nu dan weer een Bronchitis hopelijk helpen de medicijnen snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om jullie in je hemdjes te zien rondlopen, moet een heerlijk temperatuurtje zijn.
  Wij hebben ons ook verbaasd hoor, over die tasjesverspilling bij de kassa's. Hannelore is dus niet de enige :).
  Vervelend, dat hoesten. Hopelijk dat je nu snel weer opgeknapt bent met die medicijnen. Beterschap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hopelijk werken de medicijnen snel anita,niets zo vervelend als ziek Zijn op je vacantie..
  Toch wel een leuke dag gehad in celebration en lekker gegeten..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie had je vast wel verwacht ;-) wat een mooie foto van die brandweerwagen.

  Spare-ribs bij Outback, het water.......

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lief, dank je wel. Het was een gezellige dag. Jammer dat jullie er niet bij waren maar dit is voor jullie ook een vakantie doe onvergetelijk zal worden (is). Veel plezier nog en als jullie terug zijn kom je maar een bakkie doen met wat lekkers.
  Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen