vrijdag 26 december 2014

Machine Gun America, The Loop, BJ's Brewhouse and movies

Toen ik vanmorgen om 8.15 uur opstond zaten Hannelore en Sebastian al in de jacuzzi en Nathalie was baantjes aan het trekken in het zwembad. Het was heerlijk zonnig.
Voor het ontbijt bakte Nathalie overheerlijke pancakes met blueberries.
Omdat het zulk lekker weer was bleven we lekker relaxen bij het huis en de kinderen gingen buiten de kooi in de zon zitten, daar was het net even warmer want het net van de kooi filtert het zonlicht en dat voelt koeler.
We wilden vandaag de drukke outlets vermijden want op de t.v. en radio was er niet anders dan reclame voor sale vandaag. Business was ook weer gewoon als usual, de vuilnisbakken werden gewoon opgehaald, supermarkten waren vanaf 6 uur al open en werklui waren overal volop aan het werk.
Omdat Sebastian en Hannelore graag wilden schieten gingen we naar Machine Gun America , een shooting range die pas vorige week, zaterdag 20 december geopend is en ligt aan de 192 in Kissimmee tegenover Old Town.Tom en Sebastian zijn al vaker wezen schieten in Orlando bij Oak Ridge Gun shop maar het ging er hier bij Machine Gun America een stuk professioneler en veiliger aan toe.
Ze hadden vandaag aanbiedingen, als je een pakket koos kreeg je er 2 voor de prijs van 1. Ze kozen voor het pakket Adrenaline shot wat 99 dollar kostte.

Het Diva pakket was 149 dollar, daarna waren er pakketten van 199 dollar en liep het al rap op tot 400 dollar.
Nathalie en ik zagen de lol er niet van in om te schieten en zodoende mochten de anderen extra kogels om te schieten. De man zei dat het vandaag de drukste dag was sinds ze open waren en er lopen een hoop aardige medewerkers rond. Zij vertelden ook dat de buurt waar Oak Ridge gun shop is een erg onveilige buurt is.
Ze kregen een rondleiding en uitleg en mochten om de wachttijd te verkorten in een simulatie cabine schieten. Dit wilde Nathalie wel even proberen.


Daarna kwam de instructeur Phillip hen ophalen, deden ze de koptelefoons en een veiligheidsbril op en namen hun target mee.
Nathalie en ik bleven achter het raam naar hun kijken. Ze mochten schieten met een HK MP5 en een Glock 17.
Ze hadden het alle drie geweldig gevonden en de instructeur van Machine Gun America wilde graag dat we ze gaan aanbevelen op Tripadvisor. We kunnen het zeker iedereen die het leuk vindt aanraden.
Er lag een flea market naast het pand waar we even binnen keken maar wat een troep verkochten ze daar. Er zijn diverse gift shops en daar vind je nog wel eens wat leuks maar dit was echt niks.
Nadat we weer in de auto gestapt waren reden we langs Krispy Kreme waar we even een stop maakten en de doughnuts bekeken die vers gebakken werden. Hartstikke geinig om het hele proces te zien. Er moesten natuurlijk verschillende doughnuts geprobeerd worden.We hadden het idee om te gaan minigolfen bij Congo River Golf maar daar aangekomen was het enorm druk. Er waren zoveel grote groepen aan het spelen dat we besloten door te rijden naar The Loop om daar winkels te kijken.

We keken een poos rond bij Party City waar nu al allerlei merchandise voor New Years Eve staat en we hebben erg gelachen om de rare dingen die ze er verkopen. We neusden ook even rond bij Books a Million. Nathalie vond het leuk om eens naar de bioscoop te gaan in Amerika en er lag een mooi bioscoop complex op het terrein. De film The Hunger Games - Mocking Jay part 1 zou om 7.05 uur gaan draaien en kaartjes kostten $ 11,50.We besloten al op tijd te gaan eten bij BJ's Brewhhouse en daar hadden ze een meal deal in combinatie met bioscoop kaartjes. Als je een hoofdgerecht bestelde kon je kaartjes voor $ 8 dollar kopen dus dat kwam mooi uit.

Omdat ze bij BJ's zelf bier brouwen mocht Tom 3 monsters proeven om te kijken welk biertje hij het lekkerst vond. Hij koos voor Light Switch.

We zaten in een ronde booth en hadden mooi uitzicht over het restaurant. We vinden dit een leuk restaurant en er is enorm veel keus aan gerechten.Vooraf bestelden we een gemengde appetizer om te delen;  Best beginnings appetizer combo.
.
: Spinach & Artichoke Dip, Mozzarella Sticks, Avocado Egg Rolls and Santa Fe Spring Rolls.
 Ik bestelde een flatbread
Roasted vegetables, goat cheese crumbles, mozzarella, red onions, seasoned tomatoes and a drizzle of basil pesto sauce
Nathalie en Hannelore kozen de BJ's Brewhouse burger en Tom de Crispy Jalapeño Burger. Sebastian had BJ's favorite pizza.
 De dunne frietjes die je bij de burgers krijgt zijn hier om te smullen.
Oven-baked meatballs, pepperoni, Italian sausage, mushrooms, green peppers, black olives, white onions and seasoned tomatoes.

Na afgerekend te hebben reden we naar de parkeerplaats bij de bioscoop en gingen in een van de 16 bioscoop zalen zitten.
We konden een gratis softdrink krijgen met popcorn maar we zaten allemaal vol. De film was erg spannend en we hebben ervan genoten. Jammer dat we nog een jaar moeten wachten op part 2.
Na afloop bekeken we nog even het enorme assortiment wat ze verkopen aan etenswaren. We verbaasden ons over de vreemde smaken ijs.


Op de weg naar huis maakten we nog even een stop bij Publix voor wat boodschappen, deze was nog geopend tot 22 uur. Het was weer een geslaagde dag.

14 opmerkingen:

 1. Donuts, BJ's, het ziet er allemaal heeeerlijk uit;-)
  Lijkt me ook wel leuk om eens op zo'n schietbaan te gaan kijken, die gaan we onthouden!
  Het is zo grappig om te zien dat jullie lekker met de korte broeken aan lopen en wij hier inmiddels in de sneeuw met een muts op. Dus nu ben ik echt jaloers :-)
  Groetjes uit een wit NL
  Yvonne en Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh donuts, yum! Wat een leuke dag zeg, en dat zonnetje, zucht... Wacht hier op de sneeuw, nu regen en harde wind en ontzettend koud... Hopelijk valt er in Noord Holland niet zo veel...
  BJ's staat ook op mijn lijstje voor komende feb. Die frietjes zien er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohw leuk een bioscoop pakken in de states, enne het eten ziet er top uit!
  Lekker zonnen,... pfff hier scheert de wind om het huis ;-(

  Nog heel veel fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En weer zo'n geweldige dag achter de rug, en wat ziet al dat eten er weer goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd leuk om daar naar de bios te gaan. BJ brewhouse komt op ons lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat schieten vind ik toch altijd een beetje eng idee. Lijkt me raar zomaar met een pistool in de hand te staan. Het eten ziet er allemaal weer verrukkelijk uit. lekker hoor dat zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmmmm BJ's en donuts en gewoon een heerlijke dag

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker he die donuts van Krispy Kreme? Dat zijn ook de enige die ik lust! Schieten heeft Ron eerder dit jaar ook gedaan, hij vond het geweldig!! Ik kijk alweer uit naar jullie volgende blog. Have a nice day!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke dag weer! Heerlijk om rond te kijken in The Loop vind het een erg leuk winkelcentrum! Heb BJ's Brewhhouse op mijn tod olijkst gezet zag er goed uit hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo jullie lekker in de korte broek en wij zitten met een dik pak sneeuw hier!!!
  En dan zie ik jullie foto's van krispy kreme en BJ's krijg ik toch wel een beetje heimwee.
  En leuk een bioscoopje in de usa.
  Leuke dag weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een geweldig weer hebben jullie, genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke dag weer en dat eten...mmmm, ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer zo'n super dag, bj brewhouse ziet er goed uit. Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Weer een fijne dag! Eten zoet er goed uit, nieuw adres voor ons. Dus op het lijstje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen