zondag 4 januari 2015

Luieren, Mighty Jungle golf en Crooked spoon

Vanmorgen hebben we lekker vakantie gevierd, zwemmen, zonnen, wat drinken en lezen.
Het was vandaag bewolkt maar wel 30 graden. Heerlijk hoor deze temperaturen begin januari.

Ik nam een heerlijk Klondike ijsje bij the pool.
Rond 3 uur vonden we het tijd worden om wat te ondernemen en gingen eerst geld pinnen bij Publix en daarna de auto voltanken. We tankten voor het eerst bij Wawa. Daar had ik al veel over gelezen. Onder andere dat er zo'n enorme uitgebreide shop bij zit. Tom gaat altijd eerst binnen cash afgeven en daarna tanken. Ik liep even mee om binnen te kijken.Omdat ik mini golfen erg leuk vind, gingen we vanmiddag een andere baan proberen aan de 192 bij Formosa Gardens; Mighty Jungle Golf. Het was hier lekker rustig en nadat we betaald hadden bij een ontzettend vriendelijk meisje gingen we spelen. De baan is iets kaler dan Congo River Golf maar op zich ook wel leuk aangelegd. Ik zal maar niet zeggen wie weer gewonnen heeft.

We kochten langs de 27 verse aardbeien en perssinaasappels en reden daarna door naar Clermont.


Vanavond hadden we een iets mindere restaurant ervaring maar ja dat kan ook niet anders als je allerlei restaurants wilt uitproberen.
We gingen eten bij het vrij nieuwe restaurant The Crooked Spoon in Clermont. Dit restaurant ligt vlak bij Lake Louisa state park.


Ze noemen het zelf ook een Gastropub en het is niet echt een gezellig restaurant. Het is een grote ruimte met alleen maar tafels en stoelen en langs de kant een paar boots en vrij kaal ingericht. Wel hangen er meer dan 20 televisies.
We bestelden een voorgerecht en wilden nog even wachten met bestellen van het hoofdgerecht. Als appetizer namen we Hummus Duo die we deelden.

Grilled Pita, Traditional Hummus and “Chef’s Choice” Hummus, Kalamata Olives, Feta, Tomato, Grilled Naan
De serveerster bleef vragen of we al wisten wat we wilden bestellen en we hadden het voorgerecht nog niet op of daar waren de hoofdgerechten al.
Ik had gekozen voor Herb marinated grilled chicken breast. De kip was wel goed gekruid maar erg droog, de polenta daarentegen was superlekker.
Rosemary Goat Cheese Polenta, Broccolini, & White Wine Mushroom Sauce
Tom koos de meatloaf maar hij vond het niet zo lekker. De saus die er over heen zat was mierzoet wat erg jammer was.
Bacon Wrapped Angus Beef Meatloaf, Mashed Potatoes, Sautéed Seasonal Vegetables, House-made BBQ Sauce
Voor we het wisten werden de borden al opgehaald en werd er gevraagd of we een dessert wilden. Dit hoefden we niet en gingen afrekenen. Zodoende stonden we zeer snel weer buiten.
Als je dan ook ziet dat een prime rib hier 23 dollar kost en gisteravond 25 dollar dan weet ik wel waar ik liever eet met meer service en verse ingrediënten. Maar hé dat kan gebeuren als je dingen uit wilt proberen.

We maakten nog even een stop op weg naar huis bij Publix voor vers fruit, vleeswaren en water en na thuis koffie gedronken te hebben gingen we op de laptop programma's terugkijken via programma gemist.

10 opmerkingen:

 1. Het zal wel aan mijn twisted mind liggen maar die lepel doet me toch echt aan iets anders denken.......hahahaha. Verr weer een heerlijke dag!!
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het relaxen en genieten gaat gewoon door, wat een heerlijke temperaturen zeg. Fijn dat de kinderen een goede reis terug hebben gehad, dat ze terug willen, lijkt me logisch.
  Dit restaurant gaan we maar niet uitproberen. Wat een verschil dan inderdaad met andere plekken.

  Enjoy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm dit restaurant slaan we dan maar over...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lekker warm zeg. Zou bijna jaloers worden. Hier nog even doorbijten in de kou. Wat jammer dat zo'n restaurant dan tegenvalt. Maar goed keuze genoeg aan restaurants. Deze dan maar overslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk weertje wee! Jammer, dat het eten minder smaakte, maar dat kan gebeuren als je nieuwe restaurants wilt uitproberen. Vanavond weer op naar een lekker restaurant:)
  Angie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch heerlijk 30gr!! Beter dan hier in Nederland hoor;-)
  Jammer van het restaurant maar die kun je gelijk schrappen van je lijstje. Gewoon vanavond weer een goed restaurant uitproberen.
  Gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker zo met een ijsje aan het zwembad in januari ;-)) Jammer van de restaurantervaring maar volgende keer beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke temperatuur weer! En topdagje weer. Ik vind het ook zo leuk om bij tankstations binnen te kijken, zijn winkels op zich. En jammer van het restaurant, maar net wat je zegt, soms tref je een iets mindere als je zoveel uitprobeert.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijke relaxdag en die klondike ijsjes zie ik regelmatig op de blogs langskomen,moeten wij dit jaar ook maar eens proberen.
  Maar dit restaurant slaan we maar over!!

  BeantwoordenVerwijderen